panouri_japoneze

Panouri japoneze pentru camere luminoase amenajate in stil modern

panouri japoneze
Daca aveti probleme cu camere in care bate foarte mult soarele – fie ca este vorba de dormitoare, living sau camere de copii si tineret -, o idee inspirata este sa alegeti ca decor la ferestre panouri japoneze, o alternativa mult mai stilata la deja banalele jaluzele verticale din plastic.

Intr-o incapere moderna panourile japoneze dau o nota de simplitate si eleganta fiind in acelasi timp si foarte practice, usor de actionat si de intretinut.

Panourile se pot realiza dintr-o mare varietate de materiale, tesaturi din care se confectioneaza de obicei perdelele si draperiile.

Pentru un living foarte luminos se recomanda un material semi-transparent uni sau print intr-o culoare care sa rezoneze cu decorul camerei. Un efect deosebit il au materialele cu dungi in tesatura sau cu dungi vericale in doua sau mai multe culori. Printurile cu flori arata de asemenea foarte bine in special cand alterneaza cu panouri confectionate din materiale uni.

Daca ai imaginatie, poti sa-ti compui o combinatie care sa devina vedeta camerei – in special in incaperi in care nici peretii nici covorul sau alte obiecte decorative nu ies in evidenta.

In cazul dormitoarelor si camerelor de copii sau tineret recomandam panourile realizate din material black-out uni sau print care filtreaza lumina si pot completa decorul camerei intr-un mod foarte inspirat, asa cum puteti vedea in imaginea de mai jos:

sistem panouri japoneze cu actionare

LUCRARE PANOURI JAPONEZE CAMERA TINERET

panouri japoneze

panou_japonez_blackout

Similar Posts