Rolete Q-motion – o noutate pe piata

  1. Silentioase – fie ca sunt folosite acasa sau la birou roletele Q-motion sunt o solutie de reducere a zgomotului de operare in orice circumstante.
  2. Economice – sunt alimentate cu ajutorul unei baterii alkaline tip D . Acest sistem de alimentare este cu 80% mai economic decat la alte rollere cu motor. Nu necesita nici un cablu de alimentare. Bateria are o durata medie de functionare de 5 ani, in functie de marimea rolletei si numarul de actionari. Sistemele “friction free” si “Auto Sleep” duc la marirea duratei de viata a bateriei. Bateria este localizata in tubul de aluminiu al rolletei.
  3. Optiunea “Touch Control” (operare manuala) – chiar daca ati ratacit telecomanda, puteti controla functionarea roletei. Sistemul Q-motion va permite programarea opririi rolletei la trei inaltimi diferite : 25% acoperirea ferestrei, 50% acoperire si 75% acoperire. Odata instalata si fereastra acoperita, rolleta va genera cele trei opriri automate. Cu o usoara atingere a barei de jos puteti modifica acoperirea ferestrei.
  4. Siguranta in functionare – suportii de prindere ai roletei au un sistem de protectie care opresc rularea in momentul in care materialul a ajuns rulat complect (fereastra descoperita).
  5. Control prin telecomanda – pot fi controlate cu ajutorul unei telecomenzi. Telecomanda “multicanal” poate fi utilizata pentru mai multe rolete montate in aceeasi incapere.
  6. Q- connect – cu ajutorul acestei optiuni pot fi integrate in sistemul existent al unei locuinte “inteligente”
  7. Q-sync – aplicatie IOS sau Android care va ajuta sa controlati cu ajutorul telefonului sau al tabletei functionarea roletelor
  8. Timer – va permite programarea inchiderii si deschiderii roletei la o anumita ora sau un anumit interval de timp

Pot fi montate in locuinte, spatii de birouri, spitale si policlinici, scoli, magazine. Pot fi executate cu o gama diversa de materiale : black-out (opac complect), semi-transparente, perforate, etc . Exista o cartela cu mostre care poate fi pusa la dispozitie.rolete q-motion